Bilete Baricada Folk Brezoi 2024 - 2-4 aug - Summer Camp Brezoi

Baricada Folk Brezoi 2024

Summer Camp Brezoi, Brezoi (Vâlcea)

2-4 august

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament - Fast Sale
Sold out
Abonament PreSale

Mai sunt doar 18 bilete disponibile

Camping corturi
Camping autorulote
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

BARICADA Folk Brezoi, 2-4 August 2024

BARICADA Folk, cel mai liber festival de muzică folk din România, revine la #BrezoiulLumii, în August 2024, cu cea de a V-a ediție! Vino alături de cei mai iubiți artiști de muzică folk în amfiteatrul natural de la #BrezoiulLumii la cea mai importantă și liberă întâlnire cu muzica folk din 2024!

Baricade de cântec și poezie cu MIRCEA VINTILĂ, MIRCEA BANICIU, DUCU BERTZI, VASILE ȘEICARU, EMERIC IMRE, DAN BYRON, FĂRĂ ZAHĂR, OM LA LUNĂ ELECTROACUSTIC, DAN HELCIUG, DINU OLĂRAȘU, CRISTI BUICĂ, DANIEL IANCU, ADRIAN BEZNA, CĂTĂLIN STEPA, OCRU, OVIDIU MIHĂILESCU, NICU ZOTTA, RAREȘ PĂUNA, DIANNA PORCA.

BARICADA Folk, 2-4 August 2024 @ Brezoi, Vâlcea: o destinație de vacanță pentru iubitorii de muzică, de frumos, de munte și aer curat!

În concediu te duci să vezi lumea... la Brezoi te împrietenești cu ea și trăiești muzica!
Fii parte din Baricadă! Te așteptăm în fiecare seară după terminarea recitalurilor de pe scena principală la cortul de after-party pentru nopți de poveste cu scena deschisă!

Bilete și abonamente: https://www.iabilet.ro/bilete-baricada-folk-brezoi-2024-88245/

Sunt ritmuri și versuri care au cucerit generații! Decenii la rând muzica folk a fost portavocea sufletului: de dragoste sau de țară, protest social sau politic... A reprezentat un manifest al vieții, o baricada a contemporaneității! Împreună creștem generații!

BARICADA Folk Brezoi 2024 este un proiect independent produs de „România Folk”, Asociația Culturală „Tatiana Stepa” și Platforma „Oameni, Artă, Atitudine” în colaborare cu Primăria orașului Brezoi, Asociația „Mentor Rock” și Aby Stage Events.

Un eveniment recomandat de ROCK Fm.
Powered by Nexttech Cluj-Napoca.
Partener de ospitalitate: Restaurant „La Arhive” Sibiu.
Partener de tradiție: The Coffee Shop București

Acces la BARICADA Folk Brezoi, 2-5 August 2024, cel mai important eveniment folk al anului, exclusiv prin iabilet.ro.


ACCES #BrezoiulLumii: 200 lei + Taxe (Preț Abonament Festival)
Accesul copiilor sub 13 ani, însoțiți de un adult plătitor de bilet, este GRATUIT pe toată perioada, atât pentru concerte cât și pentru camping. Persoanele cu dizabilități au acces GRATUIT în baza certificatului doveditor și a actului de identitate.

CAMPING #BrezoiulLumii: 50 lei + Taxe (Preț Abonament Campare)
Spațiile de campare pentru corturi și rulote sunt îngrădite, cu pază 24/24h, iluminate nocturn, dotate cu toalete și dușuri, posturi de alimentare cu energie electrică, WiFi gratuit, teren de sport și loc de joacă pentru copii. De asemenea, zona de camping va avea terase unde veți putea servi masa, cafeaua și cocktailurile preferate.

Biletele și abonamentele se găsesc exclusiv în format electronic pe și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu Cardul, PayPal, Carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară."